Vädret verka inte vilja bestämma sig för om det ska vara vår eller vinter, men visst det är bara april så inget annat att vänta. Man blir dock bortskämd då det redan i mars blir 15-18 grader i lä på altanen, grillen åkte direkt fram och skicka styrman till butiken för att införskaffa nåra fläskbitar.
Nu har vi inget att klaga på då vinter blev kort och med enstaka snödagar men värre är det för värmlänningarna då det idag blev känt att svenskarallyt lämnar Värmland och Karlstad för att 2022 köras i Umeå och försöka att säkra framtida kontrakt med WRC promotorn. Svenskarallyt är nog något som alla i Värmland lever för så det är stor sorg där borta.
Idag blev det rundan runt Västra Kovik och den jobbiga turen över Gullängsberget så lite motion har det blivit, å så blir det lite hundbilder. Skaffade för en tid sedan en gammal Fuji x-t1 och döm om förvåning vad mycket bättre bilder det blir med den jämfört med min Nikon 7200, Fujin är också så mycket mindre och lättare att släpa på.